اشتراک گذاری

بازدید دکترمحسن شریفی از مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه

دکترمحسن شریفی مدیر کل دفترسیاستگذاری وبرنامه ریزی امورپژوهشی وزارت علوم تحقیقات فناوری دربازدید از بخش های مختلف مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه ، از این مرکز به عنوان یک مرکز تخصصی که بر انجام تحقیقات بنیادی اخترفیزیک متمرکز شده و کارهای خوبی در توسعه مرز دانش در حوزه اخترفیزیک انجام داده است نام برد.

وی افزود: چاپ مقالات متعدد به طور مستقل و نیز مشترک با دانشگاه های داخل و خارج از کشور حاکی از تعامل سازنده این مرکز و بهره گیری بهینه از ظرفیت های مختلف برای انجام مأموریت خود می باشد.

دکتر شریفی گفت: در علم فیزیک حوزه های چندگانه ای وجود دارد که اخترفیزیک یکی از این حوزه هاست که در کشور ما پیشینه تحقیقاتی درخشانی دارد و بزرگانی چون خواجه نصیرالدین طوسی، محی الدین المغربی و... در این زمینه در جهان سرآمد بوده اند.

وی افزود: بی شک رصدخانه مراغه در زمان فعالیت خود تنها رصدخانه دنیا بوده که محققان بسیاری از اقصا نقاط جهان را در خود جمع کرده بود. وجود این سابقه و نیز رصدخانه مراغه در جوار این مرکز و بهره گیری از دانشگاه های مختلف کشور می تواند نقطه قوتی برای انجام تحقیقات اثرگذار و نیز تبدیل شدن به قطب اخترفیزیک محسوب شود.