برگزاری کارگاه پیشرفته اخترفیزیک (8 و 9 اسفندماه 1397)

به مناسبت گرامیداشت مقام شامخ خواجه نصیرالدین طوسی، کارگاه پیشرفته اخترفیزیک با حضور 50 نفر از اساتید ملی و بین المللی، پژوهشگران پسا دکتری و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سراسر کشور، از روز چهارشنبه 97/12/8 به مدت دو روز در مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه برگزار می گردد.

این کارگاه دو روزه دارای مباحث تخصصی در زمینه فیزیک خورشید و تاریخ علم نجوم است. در این کارگاه دو روزه پروفسور ناکاریاکف از دانشگاه وریک انگلستان حضور دارند و در مورد آخرین یافته های جو خورشید و امواج انتشار یافته در آن به سخنرانی خواهند پرداخت. آقای دکتر نصیری قیداری از دانشگاه شهید بهشتی در مورد پیکربندی های مغناطیسی جو خورشید سخنرانی مختصر و مفیدی را ارائه نمودند. در ادامه نیز در روز پنجشنبه آقای دکتر مظفری عضو هیئت علمی مرکز در مورد تاریخ علم نجوم، ابزارآلات و رصدهای انجام شده در رصدخانه مراغه سخنرانی خواهند کرد.